Roadtrip Zuid Engeland en Westkust

8 dagen
Prachtige rondreis door het zuiden van Engeland en Cornwall gebaseerd op verblijf in comfortabele hotels.
Bekijk prijzen
Voor 22:00u besteld, zelfde dag ticket in huis
Bereken direct je prijs
Voor 22:00u aanvraag, zelfde dag offerte
Zaterdag

Aankomst in Engeland

Vanuit de haven van Dover is het ca. 2,5 uur rijden het hotel in de omgeving van Winchester of Southampton. Vanuit de haven van Newhaven is het ca. 1 uur en 45 minuten naar Southampaton of Winchester.
Bekijk accomodaties
Zondag

Winchester

Uitgebreid Engels ontbijt en bezoek aan de fraaie stad Winchester met haar beroemde en veel bezongen kathedraal. Vervolg de reis via het pittoreske New Forest met de wilde pony’s. Later arriveert u in Salisbury met haar fraaie kathedraal uit 1220 en Mompesson House. Tenslotte nog een bezoek aan Stonehenge, het bekende prehistorische monument. Diner en overnachting in de omgeving van Winchester of Southampton.
Bekijk accomodaties
Maandag

Exeter

Ontbijt en vervolg van de rondreis westwaarts door het Thomas Hardy Country via Dorchester naar het fraaie stadje Lyme Regis aan de kust. Hier kunt u wandelen op de “Cobb”. Aansluitend langs vriendelijke plaatsjes als Beer en Branscombe, bezoek nog Knighthayes Court, naar Exeter waar u voor het diner de fraaie kathedraal kunt bekijken. Diner en overnachting in Exeter.
Bekijk accomodaties
Dinsdag

Dartmoor National Park

Ontbijt en een tocht naar Dartmoor door het Dartmoor National Park en een bezoek aan Castle Drogo. Rij door dit fraaie moerasgebied langs plaatsjes als Dartington en Toness. Daarna brengt u een bezoek aan de historische haven van Dartmoor met al haar maritieme tradities. Via Tor Bay bereikt u Exeter. Diner en overnachting.
Bekijk accomodaties
Woensdag

Plymouth

Ontbijt. Bezoek aan Plymouth van waaruit de Pilgrim Fathers de oevrsteek waagden naar Amerika. Ga over de Tamar Brug naar Cornwall langs plaatsjes a;s Looe, Polperro en Fowey naar het fraaie Country house en tuinen van Lanhydrock. In de namiddag terug naar Exeter. Diner en overnachting.
Bekijk accomodaties
Donderdag

Glasonburry

Ontbijt en vertrek naar Glasonburry. Bezoek hier de overblijselen van het 13e eeuwse klooster waar volgende de overleveringen Koning Arthur begraven zou zijn. Daarna naar Wells met haar beroemde kathedraal en middeleeuwse stad in Somerseth. Dwaal eens door de fraaie straatjes en bewonder de kathedraal. Vervolgens via de adembenemde Cheddar Gorge naar het spectaculaire grotten complex bij Wookey Hole. Finer en overnachting in de omgeving van Bath.
Bekijk accomodaties
Vrijdag

Bath

Ontbijt en een tocht met een open City Sightseeing Tour bus door de World Heritage stad Bath, met de Romeinse baden, de prachtige 18e eeuwse architectuur gemixed met een moderne binnenstad. Diner en overnachting.
Bekijk accomodaties
Zaterdag

Terug naar Nederland

Uitgebreid Engels ontbijt en vertrek naar uw volgende vakantiebestemming of de haven van vertrek naar Nederland.
Bekijk accomodaties

Inbegrepen accomodaties

No items found.

Boek nu

Roadtrip Zuid Engeland en Westkust