Roadtrip Causeway Costal Route

3 dagen
€ 225,00 per persoon
Begin in Belfast en rij langs de Atlantische kust van Noord-Ierland naar Londenderry met een bezoek aan de Giants Causeway, hét geologische wonder. Deze roadtrip is te verlengen met een bezoek aan Dublin en Dunfanaghy in Ierland.
Bekijk prijzen
Voor 22:00u besteld, zelfde dag ticket in huis
Bereken direct je prijs
Voor 22:00u aanvraag, zelfde dag offerte
dag 1

Dublin

Dublin is een open stad, boordevol cultuur, creativiteit en craic (plezier). Dat komt terug in de drukke pubs, het uitgaansleven, de muziek en in de gesprekken die vanzelf lijken te ontstaan. Maar de stad heeft ook veel natuurschoon. Net buiten de stad ligt het Unesco-biosfeerreservaat van Dublin Bay vol kustwandelingen, kleine dorpjes, weidse zeegezichten en ruige bergen op de achtergrond. Trek naar de Dublin Mountains voor een fikse wandeling, ga rotsklimmen in de Dalkey Quarry, loop het klifpad in Howth of duik in zee met de doorgewinterde zwemmers uit Dublin, ongeacht het weer. In Dublin wacht overal het avontuur.
Bekijk accomodaties

Belfast

Belfast is een stad met hippe winkeltjes, charmante pubs en imposante gebouwen. Dompel jezelf onder in het eigentijdse centrum, bezoek musea van wereldklasse en laat je verrassen door de rijke historie van de Noord-Ierse hoofdstad. Belfast ligt in het oosten van Noord-Ierland en heeft heel leuke bezienswaardigheden zoals; zoals het beroemde Titanic museum (de Titanic werd gebouwd in Belfast), het iconische stadhuis en de bewogen geschiedenis die terug is te zien in de Peace Wall en Crumlin Road Gaol. Maar ook in de omgeving van Belfast zijn een aantal bezienswaardigheden te zien zoals de bijzondere rotsformaties van de Giant Causaway.
Bekijk accomodaties
2

Derry

Verblijf in "walled city"
Bekijk accomodaties

Boek nu

Roadtrip Causeway Costal Route