Roadtrip Bergen en Fjorden

9 dagen
Stap uitgerust van de ferry in Stavanger en begin met deze leuke autorondreis. Bezoek de adembenemende fjorden
Bekijk prijzen
Voor 22:00u besteld, zelfde dag ticket in huis
Bereken direct je prijs
Voor 22:00u aanvraag, zelfde dag offerte
1 - 3

Stavanger

Aankomst Stavanger, het centrum van de Noorse olie-industrie. In het centrum bevindt zich een museum gewijd aan de olie-industrie. Omdat er bijna drie dagen in Stavanger staan gepland is het mogelijk om een excursie naar de Lysefjord en de beroemde “Prekestolen” (“de rotskansel”) te maken. Het uitzicht is adembenemend vanaf een hoogte van 600 meter. Het landschap langs de route omhoog is uniek maar neem voldoende tijd voor pauzes ook om de prachtige omgeving te bewonderen. NB Het kan ’s zomers erg druk zijn op de rotskansel.
Bekijk accomodaties
4 - 5

Hovden

Geniet van de prachtige omgeving en maak een heerlijke wandeling door de unieke natuur. In het tropisch zwembad kunnen ook kinderen genieten van een heerlijk dag. Bij mooi weer is een duik in het nabijgelegen meer heerlijk.
Bekijk accomodaties
5 - 7

Ulvik

Na het ontbijt in noordelijke richting naar Haukeligrend, over de Haukelibergpas naar Røldal (staafkerkje) en de Låtefoss-waterval, de imposante dubbele waterval even ten noorden van Odda. Via het oude industrieplaatsje Odda en langs de oevers van de Sørfjord, zijarm van de Hardangerfjord, naar Brimnes. Per veerboot over de Eidfjord naar Bruravik en daarna naar Ulvik. Vanuit hier is het ook mogelijk een tocht naar de fjorden te maken. Het is ook mogelijk naar Voss te rijden. Parkeer daar de auto en rijdt per trein naar Flåm. Dit is een van de grootste attracties van het land: een tocht met trein van Myrdal (867 m) naar Flåm (0 meter). In Flåm is het mogelijk de veerboot over de Aurland- en de Nærøy Fjord naar Gudvangen te nemen.
Bekijk accomodaties

Inbegrepen accomodaties

No items found.

Boek nu

Roadtrip Bergen en Fjorden