Roadtrip Denemarken

3 dagen
Een mooie autovakantie vanuit Nederland is reizen richting Denemarken en door naar Zweden.
Bekijk prijzen
Voor 22:00u besteld, zelfde dag ticket in huis
Bereken direct je prijs
Voor 22:00u aanvraag, zelfde dag offerte
Stop 1

Zuid-Jutland – Denemarken

Zuid-Jutland is de plek waar je als eerst binnen rijdt vanuit de duitse grensplaats Flensburg. Het zuiden van Denemarken kenmerkt zich door de ruimte, de stranden, polders, heuvels en fjorden. Een plek bij uitstek om te fietsen en te wandelen. Maar ook surfen en wadlopen zijn hier heel goed mogelijk. Ook de Deense Waddeneilanden staan net als bij ons op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder is het de provincie van de Vikingen en het waddeneilanden en Ribe, de oudste stad van Denemarken. Andere mooie plekken hier zijn: Sønderborg, Aabenraa en Rømø.
Bekijk accomodaties
Stop 2

Funen – Denemarken

De regio Funen (Fyn) wordt ook wel het groene hart (of tuineiland) van Denemarken genoemd. Dit is het op één na grootste eiland van Denemarken. Naast de groene weilanden en de oude bossen zijn er bijzonder kleurrijke dorpen en steden te vinden. De levendige hoofdstad Odense, de geboorteplaats van Hans Christian Andersen, is rijk aan musea. Svenborg is ook zo’n typische Deense stadje met kleurrijke ambachtshuizen. Vanuit Funen kun je per brug een aantal eilanden van Denemarken ontdekken. Via Svendborg rij je zo naar Tåsinge en Langeland. Er is niet heel veel te doen maar de mooie stranden en rustige wegen zijn een weldadig, het is het ultieme genieten van de Deense Hygge.
Bekijk accomodaties
Stop 3

Seeland – Denemarken

Seeland is de meest populaire bestemming voor een vakantie Denemarken. Niet alleen omdat Kopenhagen de hoofdstad is maar de veelzijdigheid van de regio. Het noorden van Seeland wordt de Deense Riviera genoemd vanwege de stranden en leuke kustplaatsen. Maar ook schier oneindig lijkende fietsroutes en de vele kastelen. Vanaf Seeland kun je via een brug naar het eiland Møn, waar de beroemde witte kalk kliffen (Møns Klint) te zien zijn. Als Kopenhagen geen reisdoel is dan rijd je langs de luchthaven van Kopenhagen de Oresundbrug over richting Zweden. Het eerste deel waar je dan aankomt heet: Skåne län.
Bekijk accomodaties

Inbegrepen accomodaties

No items found.

Boek nu

Roadtrip Denemarken