Roadtrip Highlights of Ireland

7 dagen
Luxe rondreis met eigen auto of huurauto met 6 overnachtingen in 4 sterren accommodaties.
Bekijk prijzen
Voor 22:00u besteld, zelfde dag ticket in huis
Bereken direct je prijs
Voor 22:00u aanvraag, zelfde dag offerte
zondag

Dublin - Kilkenny

Vroeg vertrek uit Dublin naar Kilkenny waar het 13e eeuwse kasteel van de Duke of Ormonde wordt bezocht. Aansluitend door naar Cork waar de St. Finnbar Cathedraal op het programma staat. Diner en overnachting
Bekijk accomodaties
maandag

Cobh - Bantry

Na het ontbijt bezoek aan de hacven van Cobh en Fota House en tuinen. Via Blarney Castle door de Derrynasaggart bergen naar Bantry. Aansluitend naar Killarney. Diner en overnachting.
Bekijk accomodaties
dinsdag

Killarney

Vanuit Killarney een dagtocht naar de fraaie meren in de omgeving, Dingle Peninsula en genieten van de fraaie Ierse kust. Diner en overnachting.
Bekijk accomodaties
woensdag

Adare - Limerick

Via Adare met het Heritage Centre naar Limerick, de hoofdstad van de Shannon regio. Bezoek ook Bunratty Castle en Folk Park. Hoogtepunt van deze dag zijn de spectaculaire Aillwee Caves. Diner en overnachting in Galway.
Bekijk accomodaties
Donderdag

Galway

Ochtendexcursie per bus door Galway. Aansluitend bezoek aan de St. Nicolas kerk en via een fraaie route naar Kylemore Abbey. Optioneel een bezoek aan de Arran eilanden per ferry ook via Ferrytours te boeken. Diner en overnachting in Galway.
Bekijk accomodaties
Vrijdag

Wicklow

Door het stroomgebied van de Shannon rivier bereikt men Birr Castle Demense en Ireland’s Historic Science Centre. Via de Slieve Bloom bergen bereikt men het historische stadje Abbeyleix. Voorts bezoeken aan Glendalough en Avoca. Diner en overnachting in de omgeving van Wicklow.
Bekijk accomodaties
Zaterdag

Terug naar dublin

Terugrit naar Dublin
Bekijk accomodaties

Inbegrepen accomodaties

No items found.

Boek nu

Roadtrip Highlights of Ireland