Vaartijden naar Trelleborg

TT Line vaart dagelijks vijf keer met een veerboot naar de Zweedse stad. Deze vertrektijden zijn over de dag verdeeld, maar vinden normaal gesproken ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds plaats. Mocht u graag op de hoogte gesteld willen worden van de specifieke vertrektijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen u graag op de hoogte van een geschikte overtocht.

U kunt deze reis ook als retour boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Trelleborg – Travemünde.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht van Travemünde naar Trelleborg duurt over het algemeen ongeveer 7 à 8 uur. Aan boord van TT Line zijn verschillende faciliteiten aanwezig die uw reis aangenamer maken. Zodoende kunt u gebruik maken van de spa en relax mogelijkheden, waaronder een jacuzzi. Daarnaast zijn er ook winkels aanwezig waar u belastingvrij kunt winkelen. Of bezoek een van de restaurants en geniet van een heerlijke maaltijd aan boord. Tijdens een nacht voertocht kunt u verblijven in één van de comfortabele hutten.

Trelleborg

Trelleborg is een ideaal uitgangspunt om de reis in Zweden te beginnen. Gelegen in het zuidelijkste puntje van Zweden. Vanuit deze stad kunt u met de auto alle kanten op.

Boek uw overtocht naar Trelleborg

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Travemünde naar Trelleborg zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van de totale kosten van de overtocht. Daarnaast ontvangt u van ons ook een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder!