Highlights van Engeland

5 daagse autoreis

Highlights van Engeland
5 dagen, vanaf Euro 199,- p.p
Bezoek een aantal prachtige en beroemde steden met must-see bezienswaardigheden.

De route is een suggestie maar is ook als zodanig te boeken. Iedere verblijf in een stad is te verlengen. Begin met dit programma, eindig ermee of plak deze reis in een bezoek aan Engeland.
Dag 1. - Deze reis kan ook beginnen met de overtocht van Europoort of Zeebrugge naar Hull. Vanuit de haven rijdt in richting van Lincoln, breng een bezoek aan de spectaculaire kathedraal. Omdat de volgende dag in York begint raden wij een hotel in York aan. Diner en overnachting in hotel naar keuze.

Dag 2. - Ontbijt. Het is leuk om de dag in York met de City Sightseeing bus tour te beginnen. Heeft u daar geen zin in, wij zullen u een lijst met (gratis) bezienswaardigheden geven. Maak in deze middeleeuwse stad een tocht te voet over de oude stadsmuren en loop daarna naar de fraaie York Minster, een immense kathedraal (vergeet niet de Undercroft met cryptes te bekijken). Wandel door de oude straatjes waar de gevels elkaar bijna raken en bezoek een (of misschien wel allemaal) van de volgende bezienswaardigheden, zoals: het York Castle Museum, National Raiway Museum of het Jorvik Viking Centre; kortom genoeg te zien. In de middag nog een bezoek aan Castle Howard en na een tochtje door het Yorkshire Dales National Park terug naar uw hotel in York.

Dag 3. - Ontbijt en vertrek. Rij vandaag naar het magniefieke Harewoord House. Vervolgens bezoekt u het 200 jaar oude Quarry Bank Mill and Styal Park. Daarna naar de ommuurde Romeinse stad Chester voor het diner en de overnachting.

Dag 4. - Engels ontbijt. Neem de tijd de fraaie stad te bekijken alvorens u vertrekt in de richting van het volgende hoogtepunt: de stad Bath met de bekende Romeinse baden. Diner en overnachting in Bath.

Dag 5. - Ontbijt. Begin de dag met de City Sightseeing Bustour in Bath. Wandel daarna de stad in en geniet van de combinatie van architectuur stijlen die in deze overdadig aanwezig zijn. Bezoek de Abbey alvorens u de reis voortzet naar een volgende bestemming of terugreist naar Nederland. Vanuit hier is het makkelijk rijden naar Dover (circa 4 uur via de M4,  M25 en M23) voor de ferry naar Calais (vanaf hier is het circa 3,5 uur naar Utrecht)


De richtprijs voor deze reis vanaf Euro 199,- p.p bij 2 personen 

De genoemde prijs is inclusief: 
- Overtocht Rotterdam/Zeebrugge – Hull met een auto en 2 personen in 2-persoonsbinnenhut, diner en ontbijt aan boord.
- Overtocht Dover – Calais voor een auto met 2 passagiers
- 1 hotelovernachting in 2-persoonskamer do/wc in York in een 3* hotel inclusief ontbijt.

Ferrytours.nl heeft de beschikking over een duizelingwekkend aantal hotels, van budget tot 5*+ Wij zoeken graag de beste deals op.

Voorbeeld hotelnachten vanaf € 64,-- p.p. o.b.v. een 2-persoons kamer logies/ontbijt in een 3*** hotel

Highlights van Engeland in 5 dagen

Het hotel in York is inbegrepen in de prijs.
Geef aan hoeveel nachten in welke plaats moeten worden bijgeboekt
* = verplicht