Ferryroutes naar Noorwegen

Met de ferries van Fjord Line vaart u eenvoudig vanuit Denemarken naar verschillende bestemmingen in Noorwegen. De meeste boten varen uit vanuit de haven van Hirtshals.

Meer informatie

De maatschappij is opgericht in 1993 en vaart met 4 luxe schepen vanuit Denemarken naar Noorwegen. Vaar vanuit Hirtshals met goed uitgeruste schepen naar het prachtige fjordengebied in Noorwegen. De schepen van Fjord Line hebben allen een voordelige tax free winkel (Noorwegen is geen EU-lid), restaurants en swingend entertainment. De comfortabele hutten zijn als extra bij te boeken.

Fjord Line routes vanuit Hirtshals

De ferry van Fjord Line vaart vanaf Hirtshals in Denemarken naar 5 verschillende bestemmingen in Noorwegen: Kristiansand, Langesund (Oslo), Stavanger, Bergen en Larvik. Ook biedt zij twee routes aan vanuit Langesund naar de westkust van Noorwegen; de havenplaatsen Bergen en Stavanger.

Op vakantie met Fjord Line

Met de auto naar Noorwegen staat garant voor een prachtige vakantie. Maar wat dacht u ervan om met de caravan of camper te gaan? Ook hier biedt Fjord Line uitstekende mogelijkheden. Kamperen in Noorwegen is genieten van een prachtig landschap en ontspanning. Het land biedt ook genoeg recreatie mogelijkheden zoals vissen, wandelen, raften en mountainbiken. Kortom, een vakantie om nooit te vergeten.

Met Fjord Line naar Zweden

Met de nieuwe ferry en regelmatige vertrektijden tussen Strömstad en Sandefjord, biedt MS Oslofjord een heerlijke maaltijd en 1800 vierkante meter aan winkelplezier. Aan boord is veel zitruimte. Zodoende biedt het schip gedurende de overtocht plaats aan 1350 passagiers en 370 auto’s. De overtocht duurt gemiddeld 2 uur en 30 m. Vanuit Zweden via de Oresundbrug terug naar Kopenhagen? Ook dat kunnen wij aanbieden.

Hieronder het overzicht van de routes van Fjordline, klik op de route om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.