Meer informatie over Balearia

Deze spaanse maatschappij is gestart in 1998 en heeft een groot route-netwerk. Ze verbinden het spaanse vasteland met de Balearen (Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera), de Canarische eilanden (Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Gomera) en Marokko

Overtocht naar de Balearen

Vanuit de haven van Barcelona, Dénia of Valencia vaart u binnen 9 uur naar Ibiza. Wilt u liever een bezoek brengen aan Formentera? Deze overtocht duurt 11 uur en 30 minuten. Met Balearia naar Mallorca en Menorca duurt 6 uur en 9 uur en 15 minuten. Er zijn ook routes tussen de eilanden beschikbaar.

Met Balearia naar Marokko

Ook vaart Balearia vanuit de Spaanse haven Algeciras naar Tanger in Marokko. Deze reis vindt viermaal daags plaats en brengt u binnen 1.5 uur van de Staat van Gibraltar naar Marokko. Vanuit hier kunt u gemakkelijk met de auto het continent Afrika verkennen.

Faciliteiten aan boord

De veerboten van Balearia hebben diverse services aan boord. Hierdoor wordt de reis plezierig en comfortabel. Tijdens de overtocht zijn er verschillende zitlounges of cabines beschikbaar. Maar wellicht is het eerst leuker om een restaurant of bar te bezoeken. Voor het verlaten van het schip nog de winkel aan boord bezoeken. Tijdens een vakantieperiode wordt vaak iets voor kinderen georganiseerd bijv. door deel te nemen aan kinderworkshops of goochelshows.

Ferryticket boeken met Balearia?

Ferryticket.nl helpt graag de juiste overtocht te vinden en te reserveren. Wilt u toch een afvaart aanpassen, omboeken of bijboeken? Neem dan contact met ons op via de mail.