Doorreis arrangement Malmo

Autovakantie in Zweden

Doorreis arrangement Malmo
Zuid - Zweden met prachtige stranden en ruige kusten.


Overtocht van Scandlines

Neem de overtocht naar Denemarken met Scandlines van Puttgarden naar Rodbyhavn. Deze havenplaats ligt op Lolland. Op circa 6 uur rijden van Nederland (gerekend vanuit Utrecht) en 45 minuten varen is Denemarken bereikt. Vanuit Rodby is het nog circa 2 uur rijden naar Malmo. Om Malmo te bereiken moet de Oresundbrug worden overgestoken. Daarvoor is een ticket nodig. Deze is tegen een gereduceerd tarief via Ferrytours te koop. Klik hier 
 


Malmo en Skane

Het zuidelijke deel van Zweden is een regio die eigenlijk niet mag worden voorbij gereden. Met een flinke hoeveelheid zon uren elke zomer, de uitgestrekte stranden en de vele gastronomische mogelijkheden, is Skåne een geweldige regio om een vakantie te vieren of te starten. Malmo ligt direct naast de Öresundsbrug. Volg vanaf de ruige kusten en bezoek bijvoorbeeld Helsingborg of het lieflijke Ystad in het zuiden. Maar ontdek vooral ook de binnenlanden van Skåne met de vele kilometers bossen, natuurparken en heel wat wandel- en fietsroutes.

De hoofdstad van Skane is Malmo. Deze leuke en gezellige studentenstad heeft moeilijke jaren gekent na het verdwijnen van de scheepsbouw. Nu is de stad helemaal terug als levendig centrum van het gebied en als commercieel en industrieel centrum. Er zijn heel veel restaurants en bars en de sfeer is vooral gemoedelijk. Met warme dagen is ook het strand op een steenworp afstand. De stad heeft veel leuke bezienswaardigheden en is daarom een leuke stad om te bezoeken.

 

Hotel Malmo Arena

Direct na de Oresundbrug de snelweg af. In dit compleet nieuwe deel van Malmo is dit hotel gebouwd, recht tegenover het beursgebouw. De ruime kamers met do en wc zijn comfortabel. Het hotel heeft een fitness ruimte, een goed restaurant en een prachtig top restaurant met een mooi uitzicht. Het is mogelijk om fietsen te huren in het hotel. Het centrum van de stad is dan ook makkelijk te bereiken met de fiets. Dit is een prima doorreis hotel. Na een dag autorijden is dit een heerlijk adres voor een goede ontspanning. Het hotel is ongeveer 800 km vanaf Utrecht.
 
klik op de foto om de overtocht Puttgarden - Rodby
te reserveren
klik op de foto om dit hotel te reserveren 
klik hier voor de overtocht Rostock - Gedser klik hier voor alle andere hotels in Skane
   
 
Klik op de foto om een ticket voor de Oresundbrug
te kopen.