Noorwegen

Noorwegen
Noorwegen is het land van de prachtige natuur. Er is veel te doen bijv. fietsen, wandelen of varen in en rond de fjorden en bergen.

Noorwegen is een modern land dat trots is op zijn geschiedenis. In de dorpen worden oude tradities gewaardeerd en in ere gehouden. Het verschil tussen leven in de hoofstad Oslo of in een kleine stad aan de kust kan dan ook lijken alsof het zich in twee totaal verschillende werelden afspeelt.

Diepe fjorden, steile kliffen, fantastische bergen, bruisende beken, wilde rivieren en oneindige uitzichten. Geniet van de midzomernachtzon en uiteraard van de zee met zijn grote diversiteit aan kustgebieden. De enorme contrasten tussen de vele en bijzondere landschappen in Noorwegen betoveren de bezoeker! Genieten op een terras aan de zuidkust, de kust met meer zonuren dan in  Nederland. Culinair is Noorwegen populair als nooit tevoren. Het succes is gebaseerd op "eerlijke" producten die rechtstreeks afkomstig uit de Noorse natuur komen. Producten uit schoon water en gezonde frisse lucht.